AERIAL SILKS

SEMESTERKURS

Semesterbaserte kurs går over ca 17 uker hver vår og høst. Hvert kurs går en gang i uken. Disse kursene har få plasser og er svært populære. Da kursene er progresive er det ikke mulig å melde seg på midt i semesteret, med mindre man har tilstrekkelige ferdigheter i Aerial Silks fra før.

NB! Aldersgrense 15 år.


WORKSHOPS

Workshops settes opp mer sporadisk avhengig av etterspørsel og kapasitet. Det er som regel workshops om sommeren når det ikke er ordinære semesterkurs.

PRISER

Priser på kurs og workshops kan variere fra gang til gang. Gjeldende priser for semesterkurs høsten 2019 er 2150 kr.

STANDARDVILKÅR OG SIKKERHETSERKLÆRING

All trening hos Motus forutsetter at våre standardvilkår er lest, forstått og godtatt, og sikkerhetserklæringen er signert.

Aerial Silks

Nivå 1/2

Tidspunkt: Torsdager kl. 17:15 til 18:40
(Kurset er fullbooket for våren 2019)

#1.jpg

Aerial Silks

Nivå 3/4

Tidspunkt: Tirsdager kl. 17:00 - 18:25
(Få plasser igjen for våren 2019)

#3.jpg
 

Spennede, kreativt, god helhetlig trening, sosialt, små grupper og mye tilbakemelding fra instruktør, trygge og kunnskapsrike instruktører.

Deltaker på kurs

Det er høydepunktet i uken! Glemmer fort at det er tungt(god trening!), når det er så kjekt 😊 instruktørene er veldig dyktige og flinke til å variere timene med nye triks og sekvenser. De er også veldig flinke til å tilpasse individuelle nivå, og ellers over gjennomsnittet blide og positive!😊

Deltaker på kurs

Jeg trodde aldri jeg skulle få til så mye da jeg begynte. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle klare å klatre til toppen og er utrolig glad for at jeg ble overbevist om å begynne.

Kjempe gøy! Instruktørene er veldig flinke og de er gode til å se den enkelte.

Deltaker på kurs

Deltaker på kurs